ONTSTAAN EN GESCHIEDENIS

Cavello underwear is een Nederlands bedrijf dat in 1992 is opgericht. Dit merk werd uitermate populair in de jaren 90 door de kleurrijke trainingspakken die zij ontwikkelden. Enige tijd later werd het assortiment uitgebreid met t-shirts, bermudas, pantalons en accessoires. In 2008 is Cavello gestopt met het produceren van deze producten en is het zich volledig gaan richten op herenondergoed. Vandaag de dag is dit merk nog steeds een zeer geliefd merk onder de mannen. De boxershorts zitten namelijk heerlijk en hebben een mooie look. Ondergoed mag je namelijk wel zien, maar het is niet de bedoeling dat je het voelt zitten. Wanneer je het hier volledig mee eens bent, probeer dan eens de boxers van Cavello. Je merkt gelijk dat ze van de beste materialen zijn gemaakt waardoor de draagcomfort erg hoog is.

VERKOOPPUNTEN

Het ondergoed is bij diverse winkels verkrijgbaar, zowel online als in fysieke winkels. Cavello heeft een officiële website waar het ondergoed te koop is. Je kunt ook op die website terecht om te zien wie de officiële dealers zijn.

Ben je op zoek naar ondergoed dat bij je past, lekker zit en er ook nog heel mooi uit ziet? Bekijk dan eens het uitgebreide assortiment van Cavello underwear. Prachtige boxershorts tegen een leuke prijs. De boxers zijn verkrijgbaar in diverse prints maar ook in effen kleuren. Dus of je nu op zoek bent naar klassiek, sportief, basic of speels, Cavello biedt het.