Cavello
Een stijlvolle primeur

Hier is hij dan: de Cavello-nieuwsbrief! Je ontvangt deze, omdat je eerder hebt deelgenomen aan de Cavello-actie of jouw gegevens hebt achtergelaten op www.cavello-underwear.com. Met deze e-nieuwsbrief houden we je op de hoogte van stoere, stijlvolle en voordelige nieuwtjes. Met in de allereerste editie:

  • Thomas Dekker en de zomercollectie van 2013
  • Laat je horen op Facebook en Twitter
  • Een streepje voor als premium member
  • Nieuwsbriefactie
Thomas Dekker en de zomercollectie 2013
zomer.jpg
Sinds enige tijd ligt de zomerse collectie van 2013 in de winkel. Alle reden dus voor een nieuwe stijlvolle fotoshoot met Thomas Dekker. Het resultaat zie je in deze nieuwsbrief. Heb je de nieuwe prints al in huis? Zoek een winkel bij jou in de buurt en bestel direct jouw favoriete design!
Laat je horen op Facebook en Twitter
socialmedia.jpg
Diverse winkels in Nederland doen mee met de Etalage-actie van Cavello. Benieuwd of de winkel in jouw plaats ook meedoet? Houd de komende maanden dan @Cavello_NL of onze Facebookpagina in de gaten, want de deelnemers komen allemaal voorbij. En jij kunt je favoriete winkel steunen door foto van de etalage te liken! Daarnaast ben je ook als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Cavello.
Een streepje voor als premium member
premiummember.jpg
Wij geven jou natuurlijk graag iets extra’s. Schrijf je daarom in op cavello-underwear.com als premium member. Zo ontvang jij altijd als eerste exclusieve aanbiedingen speciaal voor premium members!
Nieuwsbriefactie
nieuwsbriefactie.png
Wij zijn heel benieuwd wat je van deze nieuwsbrief vindt en vooral: wat je in de volgende editie wilt lezen! Deel daarom jouw mening of idee via info@cavello-underwear.com. Onder de inzendingen verloten we tien two-packs!

www.cavello-underwear.com

Email:info@cavello-underwear.com     Phone:088-0001560

U kunt zich hier uitschrijven voor onze nieuwsbrief.